Pravilnik o zasebnosti

Lastnik tega spletnega mesta je podjetje AVTOPREVOZNIŠTVO VIČAR TRANSPORT, d. o. o., ki spoštuje vašo zasebnost.

V tem pravilniku o zasebnosti so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo z vašo uporabo tega spletnega mesta, način uporabe in izmenjave podatkov ter vaše izbire glede naše uporabe podatkov. Opisani so tudi ukrepi, s katerimi varujemo podatke in načini na katere lahko stopite v stik z nami glede naših postopkov za varstvo zasebnosti.

Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z našim zbiranjem, uporabo in hrambo vaših podatkov na način, ki je opisan v tem pravilniku. Če se ne strinjate s katerokoli določbo v tem pravilniku, ne posredujte nobenih osebnih podatkov na tem spletnem mestu.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Pri obisku našega spletne strani lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke pri izpolnjevanju kontaktnega obrazca za vprašanja ali povpraševanja.

Ti podatki lahko vključujejo vaše ime, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov ali kakršnekoli druge podatke, ki omogočajo osebno prepoznavanje. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno.

AVTOPREVOZNIŠTVO VIČAR TRANSPORT, d. o. o. je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani in jih ne bo prodajal, delil ali posredoval v druge namene. Vaše osebne podatke bomo uporabljali le v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. S posredovanjem vaših osebnih podatkov na tem spletnem mestu soglašate z njihovo uporabo ob vašem nakupu, za obveščanje o  novostih, storitvah in drugih zanimivostih.

AVTOPREVOZNIŠTVO VIČAR TRANSPORT, d. o. o. izvaja postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov.

Sprememba in izbris vaših osebnih podatkov

Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke, ki ste jih posredovali preko tega spletnega mesta, se lahko kadarkoli sami odjavite z klikom na »odjava« ali nam pošljite elektronsko sporočilo ali nas pokličite.

Piškotki

Na vaš računalnik se bodo lahko namestili majhni kosi informacij, znani kot ”piškotki”. Edina osebna informacija, ki jo ”piškotek” lahko vsebuje, so informacije, ki jih podate sami. Če piškotkov iz naše spletne strani ne želite prejemati, jih lahko z ustrezno nastavitvijo vašega internetnega brskalnika zavrnete, lahko pa jih tudi onemogočite. Za uporabo naše spletne strani ne potrebujete omogočenih piškotkov. Več o rabi piškotkov si lahko preberete tukaj.

Politika piškotkov

Težave ali pritožbe

Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na avtoprevoznistvo.vicar@gmail.com. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Posodobitve pravilnika o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti bo lahko brez predhodnih opozoril posodobljen. Posodobitev pravilnika bo označena na dnu pravilnika.

Datum spremembe: AVTOPREVOZNIŠTVO VIČAR TRANSPORT, d. o. o., 27. september 2022

Scroll to Top