O nas

Smo rastoče družinsko podjetje z vizijo ter bogatimi izkušnjami na področju mednarodnih prevozov. Prevozništvo Je bilo ustanovljeno leta 1994 in tako že vrsto let uspešno posluje na področju raznih prevozov po Sloveniji in v tujini. Prevozništvo je poglavitna dejavnost podjetja ukvarjamo pa se še s skladiščenjem tovora ter organizacijo in posredovanjem prevozov.
 
Prevoze opravljamo na področju Slovenije, vseh držav članic Evropske unije ter tretjih držav s področja jugovzhodne Evrope in Balkana (države nekdanje Jugoslavije). Po potrebi oz po željah strank pa zapeljemo tudi v kakšno drugo državo v kateri naša vozila niso prav pogosto.
 
Vozni park redno obnavljamo in tako sledimo trendom in ekološkim standardom. V voznem parku vsa vozila ustrezajo EURO 6 standardu. Razpolagamo z lastnim modernim voznim parkom , kateri vključuje 20 vlečnih vozil in 25 polpriklopnikov s ponjavami.

Vozni park

Razpolagamo z lastnim voznim parkom, kateri vključuje 20 vlečnih vozil in 25 različnih tipov polprikolic, kar nam omogoča večjo fleksibilnost pri izvedbi naročil. Zahvaljujoč pravilno in skrbno vzdrževanemu voznemu parku, so naša vozila vedno v odličnem stanju.

V voznem parku imamo standardne ter mega vlačilce ter prav tako standardne ter mega polpriklopnike.

Standardni polpriklopniki s ponjavo imajo nakladalno dolžino 13,6m, širina 2,48m ter višina 2,8m

Mega polpriklopniki s ponjavo imajo nakladalno dolžino 13,6m, širina 2,48-2,55m ter višina 3m.

Vsi polpriklopniki so izvedbe tautliner, kar pomeni, da imajo možnost stranskega odpiranje zavese in možnost naklada od zgoraj.

Scroll to Top